Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo, da za nakup izdelek dodate v košarico.

Stabilizator / -pribor za tovornjake

Izberite svoje gospodarsko vozilo
Za iskanje Stabilizator / -pribor za tovornjake ali druga gospodarska vozila in za zagotovitev popolne skladnosti, prosimo, spodaj izberite model.
1
2
3
Dodatni podatki
Naročite poceni Stabilizator / -pribor za tovorna vozila
  • Kupite poceni Stabilizator / -pribor gospodarska vozila s pravico do vračila v 200 dneh
    Varno Naročilo 200 dni
Katalog Stabilizator / -pribor za tovornjake - izberite v AUTODOC spletni trgovini

Stabilizator / -pribor za najboljše blagovne znamke tovornjakov

Stabilizator / -pribor gospodarska vozila visoke kakovosti: najboljše blagovne znamke

Več

Stabilizator / -pribor za tovornjake: Najbolje prodajano v našem katalogu

Ti izdelki so največkrat kupljeni v Stabilizator / -pribor katalogu. Široka paleta najboljših blagovnih znamk vam bo pomagala izbrati Stabilizator / -pribor po ugodni ceni in bo zagotovila popolno združljivost z vašim tovornjakom ali gospodarskim vozilom.

Stabilizator omogoča zmanjševanje zvijanja tovornjaka pri zavijanju pri visoki hitrosti. Zasnova vključuje votlo palico v obliki črke U, narejeno iz vzmetnega jekla in stabilizacijske povezave z okroglimi spoji.

Vrste

Izdelki v katalogih proizvajalcev se lahko razlikujejo po naslednjih značilnostih:

  • Os namestitve. Glede na zasnovo vzmetenja se lahko uporabita sprednji in zadnji stabilizator v tovornjakih. Večinoma se komponenta namesti le na sprednjo os.
  • Trdota. Ta je določena glede na lastnosti materiala, iz katerega so komponente narejene, obliko palice in posebnosti namestitve. Trša, kot je naprava, večji je kot obračanja tovornjaka. Poleg komponent z fiksno trdoto so na voljo tudi izdelki s spremenljivimi lastnostmi pri naročanju na spletu. Zaradi prisotnosti hidravličnih valjev ali dinamičnega pogona so nastavljeni glede na površino ceste in način vožnje.
  • Dimenzije. Na primer premer komponent je lahko 60 mm, medtem ko so podobne dimenzije stabilizatorjev v osebnih avtomobilih le 10 mm.

Okvare in vzroki za njih

Proizvajalci ne določajo življenjske dobe komponent. Komponente se zamenja po potrebi. Na primer palica se lahko obrabi zaradi deformacije ali oksidacije. Vzroki za mehanske poškodbe so prometne nesreče, delovanje tovornjaka pri visoki hitrosti na slabih cestnih površinah ali udarec ob oviro. Sledi korozije se pojavijo v pogojih visoke vlažnosti. Zaradi naravne obrabe so v nekem času drogi stabilizatorji obrabljeni, puše pa izgubijo svojo elastičnost.

Kako prepoznati okvare

Okvare se lahko pokažejo s trkajočim zvokom vzmetenja in cviljenjem pri manevriranju. V nekaterih primerih se lahko tovornjak zvija pri zaviranju ali na ovinkih. Za pravočasno prepoznavanje in odstranitev napak elementov vzmetenja priporočamo redno vzdrževanje. Strokovnjaki bodo pregledali komponente in jih zamenjali, če bo to potrebno.

AUTODOC: priročno spletno nakupovanje

Želite kupiti stabilizator in druge komponente po razumnih cenah? Vpišite se v AUTODOC spletno trgovino. Postavljamo ugodne cene, redno razveseljujemo naše stranke z donosnimi promocijami in ponujamo možnost za brezplačno dostavo. Oddajte svoje spletno naročilo na spletni strani ali prek mobilne aplikacije za nakup vsega, kar potrebujete za vzdrževanje in popravilo vašega tovornjaka po zelo nizki ceni.