Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo, da za nakup izdelek dodate v košarico.

Kolesni lezaj / -komplet za tovornjake

Izberite svoje gospodarsko vozilo
Za iskanje Kolesni lezaj / -komplet za tovornjake ali druga gospodarska vozila in za zagotovitev popolne skladnosti, prosimo, spodaj izberite model.
1
2
3
Dodatni podatki
Naročite poceni Kolesni lezaj / -komplet za tovorna vozila
  • Kupite poceni Kolesni lezaj / -komplet gospodarska vozila s pravico do vračila v 200 dneh
    Varno Naročilo 200 dni
Katalog Kolesni lezaj / -komplet za tovornjake - izberite v AUTODOC spletni trgovini

Kolesni lezaj / -komplet za najboljše blagovne znamke tovornjakov

Kolesni lezaj / -komplet gospodarska vozila visoke kakovosti: najboljše blagovne znamke

Več

Kolesni lezaj / -komplet za tovornjake: Najbolje prodajano v našem katalogu

Ti izdelki so največkrat kupljeni v Kolesni lezaj / -komplet katalogu. Široka paleta najboljših blagovnih znamk vam bo pomagala izbrati Kolesni lezaj / -komplet po ugodni ceni in bo zagotovila popolno združljivost z vašim tovornjakom ali gospodarskim vozilom.

Kolesni ležaj je del sistema, ki prenaša moč na kolesa vozila. Omogoča mehansko povezavo in prosto vrtenje kolesa na osi. Kakovost tega izdelka neposredno vpliva na krmiljenje vozila, zato je potrebno okvarjen del nemudoma zamenjati. Dela ne popravljamo. Poleg dela samega, lahko kompleti kolesnega ležaja vključujejo ležaje, tesnila, zatiče, čepe, vijake, matice itd.

Kdaj je potrebno namestiti komplet

Deli so zelo zanesljivi, vendar sčasoma odpovejo zaradi mehanske obremenitve. Tako kroglične kot valjne ležaje v osebnih avtomobilih, kot tudi iglične ležaje v tovornjakih je potrebno zamenjati zaradi naravne obrabe kovine ali nepravilnosti na ležaju.

Znaki za zamenjavo dela so hrup med vožnjo, zvok drgnjenja med obračanjem volana, izguba maziv, pregretje pesta kolesa, prosto vrtenje kolesa. Ko opazite takšne znake, je potrebno takojšnje vzdrževanje.

Dele je potrebno namestiti po navodilih za popravilo. V večini primerih je možna le zamenjava na strani, kjer je prišlo do okvare.

Dobro znani proizvajalci kompletov

Dele proizvajajo naslednje znamke:

  • poljska Kamoka;
  • nizozemski A. B. S.;
  • nemški Vaico, Ridex;
  • francoski SNR;
  • švedski SKF;
  • danska skupina JP itd..

AUTODOC: priročno spletno nakupovanje

Iščete spletno trgovino, kjer lahko kupujete na spletu z dobičkom in brez truda? Dobrodošli pri AutoDoc. Ustvarili smo uporabniku prijazno spletno stran in mobilno aplikacijo: enostavno lahko poiščete in kupite različne izdelke. Razumne cene veljajo za vse izdelke v katalogu in promocije vključujejo mnoge dele, kar vam omogoča prihranek pri nakupu. Postanite stranka AutoDoc danes in kupite komplet kolesnega ležaja, amortizerje, zavorne kolute, ploščice in druge dele za transportna vozila udobno in po nizkih cenah.