Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo, da za nakup izdelek dodate v košarico.

Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor za tovornjake

Izberite svoje gospodarsko vozilo
Za iskanje Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor za tovornjake ali druga gospodarska vozila in za zagotovitev popolne skladnosti, prosimo, spodaj izberite model.
1
2
3
Dodatni podatki
Naročite poceni Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor za tovorna vozila
  • Kupite poceni Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor gospodarska vozila s pravico do vračila v 200 dneh
    Varno Naročilo 200 dni
Katalog Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor za tovornjake - izberite v AUTODOC spletni trgovini

Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor za najboljše blagovne znamke tovornjakov

Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor gospodarska vozila visoke kakovosti: najboljše blagovne znamke

Več

Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor za tovornjake: Najbolje prodajano v našem katalogu

Ti izdelki so največkrat kupljeni v Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor katalogu. Široka paleta najboljših blagovnih znamk vam bo pomagala izbrati Obesa(pritrditev) vzmeti / pribor po ugodni ceni in bo zagotovila popolno združljivost z vašim tovornjakom ali gospodarskim vozilom.

Nosilci za vzmeti za vzmetenje osebnih avtomobilov se nahajajo pod osjo, medtem ko jih imajo tovornjaki pritrjene nad njo. Ti deli določajo zanesljivost pritrjenega dela in s tem varnost.

Vrste nosilcev za vzmeti za vzmetenje tovornjakov

V katalogih lahko najdete naslednje dele:

  • Nosilci, plošče, valjaste palice. Uporabljajo se za pritrdite konic delov na okvir.
  • U-vijaki. Uporabljajo se za namestitev elastičnih delov na osni nosilec.
  • Puše. Narejene so iz gume ali poliuretana. Prva bolje absorbira tresljaje, slednji pa je bolj obstojen.

Okvare in njihovi vzroki

Škoda na kovinskih delih zaradi korozije je možna posledica izpostavljanju vlagi. Puše so podvržene abraziji, deformaciji ali izgubi elastičnosti zaradi obrabe. Zatiči pa se lahko razrahljajo zaradi prometne nesreče ali nezadostnega zategovanja pri namestitvi.

Kako prepoznati okvare

Ni točno določene življenjske dobe; dele se zamenja po potrebi. Potrebno je redno vzdrževanje sistema, kar vključuje pregled stanja posameznih delov. Še posebej je potrebno preveriti, kako močno so zategnjeni U-vijaki.

Znaki za težave so izguba cestnega oprijema ali slabšimi krmilnimi sposobnostmi. V teh primerih je priporočljivo točno izmeriti razdaljo med levim in desnim kolesom. To lahko pokaže, da je medosna razdalja daljša na eni strani kot na drugi. Včasih se ta težava lahko reši z namestitvijo novih zatičev. Poleg tega je priporočljivo zamenjati nosilce ob menjavi vzmeti za vzmetenje vozila.

AUTODOC: priročno spletno nakupovanje

Ne marate zapravljati časa z iskanjem delov v različnih spletnih trgovinah? Zaradi širokega izbora izdelkov, lahko izberete vse, kar potrebujete, pri AutoDoc. Lahko kupite nosilce za vzmeti za vzmetenje in mnoge druge dele za vaš tovornjak po nizkih cenah. Postavljamo razumne cene in redno izvajamo promocije. Ne oklevajte, kontaktirajte naše strokovnjake za podporo strankam za več informacij. Z veseljem vam bodo povedali o naši spletni trgovini, pogojih dostave in plačila.