Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo, da za nakup izdelek dodate v košarico.

Izklopni / potisni lezaj sklopke za tovornjake

Izberite svoje gospodarsko vozilo
Za iskanje Izklopni / potisni lezaj sklopke za tovornjake ali druga gospodarska vozila in za zagotovitev popolne skladnosti, prosimo, spodaj izberite model.
1
2
3
Dodatni podatki
Naročite poceni Izklopni / potisni lezaj sklopke za tovorna vozila
  • Kupite poceni Izklopni / potisni lezaj sklopke gospodarska vozila s pravico do vračila v 200 dneh
    Varno Naročilo 200 dni
Katalog Izklopni / potisni lezaj sklopke za tovornjake - izberite v AUTODOC spletni trgovini

Izklopni / potisni lezaj sklopke za najboljše blagovne znamke tovornjakov

Izklopni / potisni lezaj sklopke gospodarska vozila visoke kakovosti: najboljše blagovne znamke

Več

Izklopni / potisni lezaj sklopke za tovornjake: Najbolje prodajano v našem katalogu

Ti izdelki so največkrat kupljeni v Izklopni / potisni lezaj sklopke katalogu. Široka paleta najboljših blagovnih znamk vam bo pomagala izbrati Izklopni / potisni lezaj sklopke po ugodni ceni in bo zagotovila popolno združljivost z vašim tovornjakom ali gospodarskim vozilom.

Izklopni ležaj sklopke za tovornjake je del prestavnega sistema, ki je odgovoren za ločitev diskov. Aktivirajo se zlasti pri premiku prestav in ko je motor v prostem teku.

Vrste izklopnih ležajev za tovornjake
  • Mehanski. Poganjajo se prek kablov. So enostavnih oblik in niso ravno visoko učinkoviti. Ponavadi niso dragi.
  • Hidravlični. Poganjajo se zaradi povečanega tlaka tekočine v glavnem cilindru, ki se prenaša v sekundarni cilinder ob pritisku na pedal sklopke. Zato se izklopni ležaj sklopke premakne proti diafragmi. Skorajda ni potrebe po močnem pritisku na pedal.
Okvare in njihovi vzroki

Tega dela se ne da popraviti in ga je ob obrabi zaradi delovanja potrebno zamenjati. To se pogosto zgodi, ko mazivo znotraj dela izgubi svoje lastnosti, na primer v nenehnem stiku z vodo in blatom.

V primeru napačne instalacije, tako kot pri izklopnem ležaju sklopke za osebne avtomobile, lahko pride do drsenja dela. To ima pogosto za posledico poškodbe drugih delov v bližini.

Kako prepoznati okvare

Ko pedal dalj časa ostane v pritisnjenem položaju, se lahko sliši trkajoč zvok, ki nakazuje obrabo tekalnih kanalov. Vizualni pregled je otežen, saj je za to potrebno razstaviti del. Ni priporočljivo, da to počnete sami; kontaktirajte servisno delavnico za pomoč. Tudi, če ne opazite očitnih znakov, je del potrebno zamenjati po prevoženih 100-150 tisoč km.

AUTODOC: priročno spletno nakupovanje

Imate rajši nakupovanje v spletnih trgovinah z uporabo pametnega telefona? Namestite našo mobilno aplikacijo in lahko boste kupili izklopne ležaje sklopke, vztrajnike, diferenciale in druge dele za vaš tovornjak na lokaciji, ki ustreza vam. Naše dostopne cene in navdušujoče promocije vam dajejo možnost, da kupite vse, kar potrebujete, po nizki ceni. Brskajte po našem katalogu sedaj in se prepričajte, da je spletno nakupovanje pri AutoDoc enostavno in donosno.