Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo, da za nakup izdelek dodate v košarico.

Komplet sklopke za tovornjake

Izberite svoje gospodarsko vozilo
Za iskanje Komplet sklopke za tovornjake ali druga gospodarska vozila in za zagotovitev popolne skladnosti, prosimo, spodaj izberite model.
1
2
3
Dodatni podatki
Naročite poceni Komplet sklopke za tovorna vozila
  • Kupite poceni Komplet sklopke gospodarska vozila s pravico do vračila v 200 dneh
    Varno Naročilo 200 dni
Katalog Komplet sklopke za tovornjake - izberite v AUTODOC spletni trgovini

Komplet sklopke za najboljše blagovne znamke tovornjakov

Komplet sklopke gospodarska vozila visoke kakovosti: najboljše blagovne znamke

Več

Komplet sklopke za tovornjake: Najbolje prodajano v našem katalogu

Ti izdelki so največkrat kupljeni v Komplet sklopke katalogu. Široka paleta najboljših blagovnih znamk vam bo pomagala izbrati Komplet sklopke po ugodni ceni in bo zagotovila popolno združljivost z vašim tovornjakom ali gospodarskim vozilom.

Komplet sklopke za tovornjak je skupek delov, ki prenašajo navor od motorja do prestavnega sistema. Komplet običajno vključuje vztrajnik, tlačno ploščo, izklopni ležaj sklopke in pritrdilne elemente. Če se v tovornjaku uporablja sistem dvojnega diska, je vključen tudi srednji disk. Deli so ponavadi narejeni iz litega železa, jeklenih zlitin, ali ne-azbestnih tornih materialov. Kompleti predstavljeni v katalogu se razlikujejo glede na število delov, ki jih vključujejo, in ceno.

Kdaj je čas za namestitev kompleta?

Ni strogih določil, kdaj je potrebno zamenjati sestav. Ponavadi je življenjska doba 80 000-150 000 prevoženih km. Obraba je odvisna od načina vožnje in pogojev, v katerih se vozilo uporablja.

Več znakov nakazuje potrebo po namestitvi novih delov. Mednje sodijo težave pri prestavljanju, nepopolna aktivacija sklopke, tresenje karoserije vozila, zategovanje tovornjaka in drugi zvoki ob pritisku pedala.

V nasprotju s kompleti sklopk za osebna vozila so kompleti za tovornjake izpostavljeni visokim obremenitvam. V tem primeru je primerno pravočasno kontaktirati servisno delavnico za pregled in servis.

Dobro znani proizvajalci kompletov sklopk

Široko poznane blagovne znamke so:

  • Valeo;
  • Sachs;
  • Luk;
  • Dt in druge znamke.
AUTODOC: priročno spletno nakupovanje

V naši spletni trgovini lahko kupite komplet sklopke za tovornjak in mnoge druge dele. Če se promocija nanaša na izdelke, jih lahko kupite še ceneje. Pozanimajte se o trenutnih popustih pri naših strokovnjakih za tehnično podporo in opravite donosne spletne nakupe pri AutoDoc.